HomePolitică de retur

Politică de retur

Când ai dreptul să ceri restituirea banilor?

Există anumite contexte în care ai dreptul de a solicita rambursarea sumelor achitate (integral sau parțial).

  • Dacă, deși informațiile furnizate de tine la plasarea comenzii sunt corecte, dar am procesat incorect cererea către entitățile relevante;
  • Dacă proprietatea pentru care vrei un extras de carte funciară nu dispune de un asemenea document și implică proceduri cadastrale sau publicitare adiționale, va trebui să contactezi o companie certificată pentru astfel de servicii. Orice cheltuială suportată de tine va fi rambursată.

În ce situații nu putem rambursa banii?

  • Dacă informațiile introduse de tine în formularul de comandă sunt inexacte (cum ar fi localitatea, codul cărții funciare, codul topografic, și altele);
  • Dacă alegi să trimiți cererea la OCPI, e vital să știi că răspunsul primit poate fi chiar o respingere, justificându-se de ce nu s-a putut furniza extrasul dorit din cartea funciară. În aceste condiții, suma de bani nu mai poate fi restituită.
  • Dacă documentele solicitate au fost deja livrate.

Cum se procedează pentru o cerere de rambursare?

Solicitările de rambursare se fac EXCLUSIV prin e-mail la cartifunciare.ro@gmail.com. Orice cerere transmisă prin alte canale (WhatsApp, apel telefonic, e-mailuri către alte adrese) nu va fi considerată.

Cât timp durează până vei vedea sumele în contul tău?

După ce rambursarea este confirmată, durata de restituire este:

  • Pentru plățile efectuate cu cardul, perioada variază de la 48 de ore la 7 zile lucrătoare, în funcție de politica băncii emitente. Platforma noastră utilizează serviciul STRIPE pentru toate tranzacțiile cu cardul.

Pentru reclamații și observații

Te rugăm să transmiți orice nemulțumire sau feedback prin e-mail la cartifunciare.ro@gmail.com. Mesajele expediate prin alte metode (WhatsApp, apeluri, e-mailuri la adrese diferite) nu vor fi luate în considerare.

Carti-funciare.ro – furnizorul tău pentru extras de carte funciară online!

Link-uri utile

ANPC

© 2024 Carti-funciare.ro. Toate drepturile rezervate.